Päivystävä eläinlääkäri Helsingin Herttoniemessä

Hertan päivystävä eläinlääkäri on paikalla viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Lauantaisin ja sunnuntaisin päivystämme normaalin aukioloajan jälkeen klo 15-18.

Tavoitat meidät päivystysaikoina numerosta 041 540 5704. Vastaanottomme sijaitsee hyvällä paikalla Herttoniemessä.

Soita ja varaa aika eläinlääkärin päivystykseen

Ennen päivystävän eläinlääkärin vastaanotolle saapumista pitää aina tehdä ajanvaraus päivystysnumerosta 041 540 5704. Vastaanotolle ei kannata tulla suoraan ilman ajanvarausta, sillä päivystävä eläinlääkäri saattaa juuri olla muualla tai esimerkiksi leikkaamassa potilasta. Tällöin lemmikin kanssa on usein mukavampi odotella kotona, ja saapua vastaanotolle sovittuna aikana.

Päivystysaikoina toimenpidemaksuihin lisätään päivystyslisä, joka on +50 %. Päivystyslisä koskee toimenpidepalkkioita. Klinikkamaksu päivystysaikana on 30 €. Tarvike-, materiaali- ja lääkekulut ovat päivystysaikana normaalihintaisia.

Eläinlääkäripäivystys äkillisiin vaivoihin

Onnettomuuden tai pikaista hoitoa vaativan sairaustapauksen ilmetessä eläinlääkäripäivystys auttaa. Päivystyskäynti vaatii ajanvarauksen päivystysnumerosta. Jos olet epävarma, pitäisikö potilas tuoda klinikalle, niin kannattaa aina soittaa ja kysyä. Arvioimme tilanteen ja hoidon kiireellisyyden sekä annamme toimintaohjeet. Eläinlääkäripäivystyksessä kannattaa varautua odotusaikojen vaihteluun, sillä hoidamme potilaat kiireellisyysjärjestyksessä. Vastaanotto sijaitsee Helsingin Herttoniemessä ja klinikan edestä löytyy maksutonta parkkitilaa.

Yksilöllistä huolenpitoa lemmikillesi

Kun äkillinen sairaus yllättää, tapahtuu onnettomuus tai lemmikkisi kunto heikkenee yhtäkkiä, kannattaa ottaa pikaisesti eläinlääkäriin yhteyttä. Arvioimme tilanteen, annamme toimintaohjeita ja varaamme tarvittaessa ajan päivystävälle eläinlääkärille. Meillä lemmikkisi on asiantuntevissa ja hellissä käsissä. Tarjoamme jokaiselle potilaalle yksilöllistä huolenpitoa ja hoitoa, joka alkaa vaivan huolellisella tutkimisella. Suoritamme mm.

Hoidamme klinikalla kissoja, koiria, kaneja sekä jyrsijöitä.

Varaa aika päivystävälle eläinlääkärille

Päivystävä eläinlääkäri on paikalla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 15–18. Soitathan aina ennen tuloasi. Tavoitat meidät päivystysaikoina numerosta 041 540 5704. Vastaanottomme sijaitsee Helsingissä, Herttoniemenrannassa.